Povestea noastră. Viziune și filosofie pentru evoluție interioară

ANANYA. Happiness within. Pentru a călători spiritual de la un tine unic la un tine unic împlinit!

Unicitatea are o singură definiție. TU. Așa este și ANANYA. Unică de la definiție la ideea unui studio de yoga și mai departe la spațiul în care ne dedicăm tot timpul, priceperea și experiența noastră pentru a te ajuta să devii ceea ce vrei TU să devii.

ANANYA înseamnă, în limba sanscrită, “fără echivalent” sau “unic”. ANANYA este așa cum ești TU. ANANYA este creată și inspirată de tine și este locul în care îţi lași grijile, îţi eliberezi mintea de toate frământările, îți relaxezi corpul, îți îmbunătățești postura și îți hrănești spiritul cu armonie interioară. ANANYA este alegerea ta unică pentru a te dezvolta și a te redefini ca persoană unică, dar mai puternică, mai încrezătoare și mai fericită cu fiecare sesiune de yoga, moment de meditație sau terapie prin masaj.

Prin transformarea unei dorințe puternice din sufletul și mintea fondatorilor într-un spațiu în care TU să te regăsești pe tine însuți, ANANYA este o experiență în sine, în care este pusă în valoare toată însemnătatea spirituală a unui ashram din India. De aceea, prin ANANYA ne-am propus să le oferim oamenilor și societății din România experiența unică de a trăi spiritualitatea și pacea interioară în forma cea mai puternică, pentru a fi împreună pregătiți să întâmpinăm cu bucurie și deschidere lumea exterioară în care să evoluăm profesional, dar mai ales ca ființe umane.

  • Yoga

  • Masaj – Relaxation and Recovery

“My body is my temple and asanas are my prayers”

B.K.S Iyengar, Yoga Guru

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Yoga
MASAJ