Masaj in Cluj

Este efectuat pe tot corpul, cu focus pe zonele mai încordate, pentru a stimula circulația sângelui și a elimina stresul. Sunt activate endorfinele, ceea ce te încarcă cu o stare de bine care persistă ore întregi. Mulți spun că simt că renasc după o astfel de sesiune.

Frumusețea tenului este ușor de întreținut prin masaj facial. Având rol curativ și preventiv, masajul facial elimină stresul acumulat în corp, are efect de calmare la nivelul feței, oferă elasticitate tenului, întărește musculatura feței, ajută la ridicarea pomeților și reduce ridurile de expresie. Atingerea punctelor reflexogene, completată de acțiunea uleiurilor pentru masaj, redă vitalitate și strălucire chipului tău.

Masajul țesutului profund atinge, așa cum îi spune numele, structurile de țesut mai profunde ale mușchilor, cu scopul de a detensiona zonele încărcate și a reda mobilitate corpului. Este preferat de persoanele sedentare pentru emilinarea durerilor, stimularea sistemului imunitar, eliminarea oboselii și eliberarea minții de griji apăsătoare.

Originar din Asia, este bazat pe masarea mâinilor și a picioarelor, zone reflexogene care odată atinse întreg corpul este revigorat. Teoria spune că talpa piciorului este oglinda organismului, iar prin masarea diverselor zone din talpă sunt identificate și ameliorate durerile din interiorul corpului, stimulând buna funcționare a tuturor organelor.

Îmbină mirosuri plăcute cu tehnici de masaj de relaxare pentru față și corp. Pentru a induce o stare de relaxare profundă, sunt folosite uleiuri esențiale provenite 100% din plante naturale cu proprietăți terapeutice. Este tipul de masaj ideal pentru revitalizare, cu efecte benefice asupra fizicului și psihicului.

Energia, calmul și armonia din Bali, un adevărat centru spiritual, se resimt prin acest tip de masaj. Fiind o adevărată artă a masării corpului, masajul balinez implică atingerea punctelor de presiune cu scopul de te transpune într-o stare de relaxare totală și a instala echilibrul minte-corp.

Este cel mai solicitant tip de masaj, bazat pe mișcări relaxante, dar care implică activ atât terapeutul, cât și pacientul, având efecte imediate pentru fizic și psihic. Masajul thailandez eliberează durerile și tensiunile musculare, blocajele din fluxul energetic, întărește corpul, reinstalează echilibrul și induce starea de detașare.

Este o metodă japoneză modernă de a relaxa corpul, care stimulează punctele de presopunctură. Scopul acestei terapii este înlăturarea durerii prin aplicarea presiunii cu ajutorul degetelor timp de 15-30 de secunde. Mai mult, însă, masajul Shiatsu reprezintă o abordare holistică de tratare a organismului pentru eliberarea corpului de blocaje și dureri și pregătirea lui pentru a se regenera, prevenind probleme de sănătate.

Este un adevărat ritual de armonizare a celor șapte chakre sau puncte energetice aflate pe linia mediană a corpului. Datorită pietrelor de basalt, care sunt încălzite și trecute prin ulei aromatizat, corpul și mintea beneficiază în același timp de eliminarea durerilor musculare, a durerilor articulare și periferice, ale coloanei vertebrale, a anxietății, stresului şi insomniei, reinstalând armonia în suflet.

Relaxarea prin masarea scalpului este atât de profundă încât se spune că acest tip de masaj înseamnă atingerea unei stări de echilibru mental. Efectele se resimțit chiar din timpul terapiei, fiind reduse astfel durerile de cap, cefaleea, problemele cu somnul, lipsa de concentrare sau anxietatea. Masajul capilar este unul dintre cele mai căutate metode de relaxare.

BOOK A MASAJ

“My body is my temple and asanas are my prayers”

B.K.S Iyengar, Yoga Guru

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Yoga
MASAJ