Masaj in Cluj

Este efectuat pe tot corpul, cu focus pe zonele mai încordate, pentru a stimula circulația sângelui și a elimina stresul. Sunt activate endorfinele, ceea ce te încarcă cu o stare de bine care persistă ore întregi. Mulți spun că simt că renasc după o astfel de sesiune.

Frumusețea tenului este ușor de întreținut prin masaj facial. Având rol curativ și preventiv, masajul facial elimină stresul acumulat în corp, are efect de calmare la nivelul feței, oferă elasticitate tenului, întărește musculatura feței, ajută la ridicarea pomeților și reduce ridurile de expresie. Atingerea punctelor reflexogene, completată de acțiunea uleiurilor pentru masaj, redă vitalitate și strălucire chipului tău.

Masajul țesutului profund atinge, așa cum îi spune numele, structurile de țesut mai profunde ale mușchilor, cu scopul de a detensiona zonele încărcate și a reda mobilitate corpului. Este preferat de persoanele sedentare pentru emilinarea durerilor, stimularea sistemului imunitar, eliminarea oboselii și eliberarea minții de griji apăsătoare.

Originar din Asia, este bazat pe masarea mâinilor și a picioarelor, zone reflexogene care odată atinse întreg corpul este revigorat. Teoria spune că talpa piciorului este oglinda organismului, iar prin masarea diverselor zone din talpă sunt identificate și ameliorate durerile din interiorul corpului, stimulând buna funcționare a tuturor organelor.

Este un adevărat ritual de armonizare a celor șapte chakre sau puncte energetice aflate pe linia mediană a corpului. Datorită pietrelor de basalt, care sunt încălzite și trecute prin ulei aromatizat, corpul și mintea beneficiază în același timp de eliminarea durerilor musculare, a durerilor articulare și periferice, ale coloanei vertebrale, a anxietății, stresului şi insomniei, reinstalând armonia în suflet.

Este o formă de masaj corporal sacru, care provine din tradiţiile spirituale si cultura Hawaiiana.

La Ananya avem semnătura noastră Lomi Lomi cu tehnica hawaiană, unde terapeutul dvs. utilizează atât mâinile cât şi antebraţele iar mişcările se fac prin gesturi lungi şi continue pentru a acoperi o parte cat mai extinsă a corpului. Terapia se face utilizand uleiuri esentiale naturale calde, cu rolul de a stimula corpul pentru secreţia endorfinelor, oferindu-vă in acelasi timp o experiență unica.

Oaspetii nostri pot alege sa se bucure de aceasta terapie si în format de cuplu.

Atunci când vorbim despre legătura dintre doua persoane care se iubesc, o sesiune de masaj poate face minuni. Masajul nostru pentru cupluri se face intr-un spatiu special amenajat pentru terapii in doi, cu decor cald si placut care sa amplicife idea de romantism si relaxare. Este vorba despre momente de reuniune, experiență senzoriala, ceai ayurvedic și masaje rafinate.

Masaje disponibile pentru cupluri:

Lomi Lomi, Deep Tissue, Relaxant și Reflexoterapie.

Este una din cele mai intalnite forme de terapie in zona Indoneziei. Balinezul este un masaj de presopunctura al țesuturilor, excelent pentru dureri si contracții musculare, tensiuni, leziuni cauzate de activitatea fizica, pentru a numi doar câteva.

Terapeuții noștri folosesc mișcări lente si profunde iar cu ajutorul bețelor de bambus, aplica o presiune mai mare in zonele de contractura si durere, pentru a reduce tensiunile din mușchi.

Folosim uleiuri naturale și uleiuri de aromoterapie de casă pentru a vă oferi o experiență senzoriala și relaxantă.

Masaj anticelulita are drept scop indepartarea celulitei, prin incalzirea si elasticizarea tesutului adipos. Beneficiile masajului anticelulitic sunt îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, reducerea stratului adipos, redobândirea elasticităţii şi fermitătii pielii.

Este un tip de masaj special, care ajută la buna funcționare a sistemului limfatic, având beneficii deopotrivă medicale și estetice.

Punând în mișcare limfa, drenajul limfatic accelerează eliminarea toxinelor și procesul natural de regenerare al organismului.

Ședința de terapie poate fi personalizată, nivelul de presiune, secvența compresiilor și timpul fiind setate în funcție de nevoile fiecărei persoane.

BOOK A MASAJ

“My body is my temple and asanas are my prayers”

B.K.S Iyengar, Yoga Guru

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Yoga
MASAJ