Echipa Noastra

Plini de entuziasm și bucurie să lucreze cu TINE, profesorii noștri se remarcă prin expertiză, cunoaștere și pricepere, fiind specializați în Hatha Yoga, Ashtanga Yoga, Yin Yoga, Aerial Yoga, meditaţie sau mai multe tipuri de masaj. Vei simți energia și dăruirea lor de fiecare dată când alegi ANANYA pentru o experiență UNICĂ.

Maria Nan
Maria NanTerapist - reflexology si Masaj
Maria este o persoană caldă si prietenoasă , care are o tehnică de masaj blândă, dar totodată fermă. A studiat Masajul Somatic, Reflexologia, si Masajul Facial si apoi prin practica personală a descoperit cum să detensioneze zonele corpului afectate de stres sau posturi necorespunzătoare.
Programare
Alexandra Matca
Alexandra MatcaTerapist - Masaj
Din experiența ei practică, a invățat că majoritatea suferim de tensiuni acumulate in urma unor deformări de postura care provin din atitudini defensive asupra exteriorului şi situațiilor in care ne găsim. Ceea ce inseamnă ca totodata suntem stăpânii propriului corp si al sanătății noastre şi in conexiunea cu corpul se găsesc şi cheile vindecării.
Programare
Minodora Timis
Minodora TimisProfesoara - Aerial Yoga
Minodora a inceput Aerial Yoga ca si un hobby si acum este bucuroasa acum sa fie licentiata in Pilates, Aerial Yoga si Tae Bo. Ii place sa isi impartasesca pasiunea cu ceilalti, intr-un mod riguros, dar mereu zambitoare si energetica.
Book an online class
Andreea Lorena Mocan
Andreea Lorena MocanProfesoara - Vinyasa Yoga
Andreea a inceput sa practice yoga in urma cu 7 ani, iar in ultimii 3 ani, locuind intr-un mediu stresant in Londra, a descoperit beneficiile aceastei practici. A aprofundat apoi printr-un curs de 200 de ore cu profesorul Mukesh Kothari de la Bindusar Yoga School si acum este bucuroasa sa impartaseasca cunostintele ei si celorlalti.
Book an online class
Monika Pal
Monika PalProfesoara - Hatha Yoga for beginners!
Monika are o experiență de peste 9 ani în domeniul resurselor umane. Fiind o persoană cu mintea deschisă, multiculturală și motivată de dezvoltarea continuă, ea a descoperit yoga prin practică personală. Deși nu are de gând să renunțe la prima ei pasiune, meseria de HR, din dorința de cunoaștere și aprofundare, a urmat un curs de predare yoga, de 200 de ore (200 h TTC).
Book an online class
Maneesh Bhatia
Maneesh BhatiaProfesor - Yoga
Book an online class
Aneesha Shivani
Aneesha ShivaniProfesoara - Osho Meditation
Aneesha este sannyasin Osho, cu o practica de peste 13 ani in meditații active, tehnici energetice şi şamanice, Yoga, Tai-Chi şi feminitate. A intrat in contact cu invătătura maestrului Osho intr-unul din ashramurile lui, din Poone – India. Apoi pe parcurs a fost susținută de nume ca Spersa Kreiss, Ma Ananda Sarita, Sri Vasudeva sau Cezar Culda in procesul ei de a descoperi esența ei proprie.
Book an online class
Ankit
AnkitAshtanga Vinyasa
He is E-RYT 200 & Yoga Asana,Philosophy & Anatomy Teacher. He grew up in a yoga environment. Since the age of 12, he was out from home studying yoga and Indian philosophy in 2 very appreciated Indian traditional schools (Gurukuls). There he attended classes on asanas, Pranayama, Mudra, bandhas, meditation, self-healing techniques, philosophy, and so on. He continued his studies at Haridwar & master degree in yoga from Annamalai University, Chennai. There he had the opportunity to learn yoga from worldwide known yoga masters.
As Ankit was always interested in developing and discovering different approaches to this wide and fascinating subject, he had the wonderful opportunity to be part of the team of the Yoga Teacher Training Courses. He conducted 10 TTCs with students from all over the world, with various age groups, and very different knowledge backgrounds.

He followed the Ashtanga Vinyasa 200 Teacher Training Course, and is certified Ashtanga Vinyasa yoga teacher. He has traveled to to Egypt, Romania, Rest of Europe, and Asia to run various Yoga & meditation workshops.

Book an online class
Amy IojaProfesoara - Yin Yoga
Ȋn urma cu 5 ani, Amy a suferit un accident in zona cervicală, care i-a provocat migrene puternice şi de asemenea nu i-a mai permis sa practice unele asane. Atunci a descoperit beneficiile vindecatoare ale practicii de Yin Yoga. Pentru ea, Yoga fusese dintotdeauna despre ceea ce transmite corpul, atat in timpul practicii cât şi in general. Aşadar, prin această practică, s-a conectat mai mult la corpul ei, oferind grija şi miscarea de care avea nevoie. Chiar daca problema exista incă, practicând Yin Yoga acum are zile intregi fără durere şi are mult mai multă libertate de miscare. După o practica susținută, a resimțit multe beneficii pe termen lung.
Amy a venit din Australia şi a terminat un curs de profesor de Yoga in 2012 care include Yoga pre si post-natala, Yoga cu copii si tineri. De asemenea este si vindecator de gradul doi Reiki si terapeut in masaj de recuperare.
Book an online class

“My body is my temple and asanas are my prayers”

B.K.S Iyengar, Yoga Guru

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Yoga
MASAJ