Echipa Noastra

Plini de entuziasm și bucurie să lucreze cu TINE, profesorii noștri se remarcă prin expertiză, cunoaștere și pricepere, fiind specializați în Hatha Yoga, Ashtanga Yoga, Yin Yoga, Aerial Yoga, meditaţie sau mai multe tipuri de masaj. Vei simți energia și dăruirea lor de fiecare dată când alegi ANANYA pentru o experiență UNICĂ.

Minodora Timis
Minodora TimisProfesoara - Aerial Yoga
Minodora a inceput Aerial Yoga ca si un hobby si acum este bucuroasa acum sa fie licentiata in Pilates, Aerial Yoga si Tae Bo. Ii place sa isi impartasesca pasiunea cu ceilalti, intr-un mod riguros, dar mereu zambitoare si energetica.
Book an online class
Andreea Lorena Mocan
Andreea Lorena MocanProfesoara - Vinyasa Yoga
Andreea a inceput sa practice yoga in urma cu 7 ani, iar in ultimii 3 ani, locuind intr-un mediu stresant in Londra, a descoperit beneficiile aceastei practici. A aprofundat apoi printr-un curs de 200 de ore cu profesorul Mukesh Kothari de la Bindusar Yoga School si acum este bucuroasa sa impartaseasca cunostintele ei si celorlalti.
Book an online class
Monika Pal
Monika PalProfesoara - Hatha Yoga for beginners!
Monika are o experiență de peste 9 ani în domeniul resurselor umane. Fiind o persoană cu mintea deschisă, multiculturală și motivată de dezvoltarea continuă, ea a descoperit yoga prin practică personală. Deși nu are de gând să renunțe la prima ei pasiune, meseria de HR, din dorința de cunoaștere și aprofundare, a urmat un curs de predare yoga, de 200 de ore (200 h TTC).
Book an online class
Maneesh Bhatia
Maneesh BhatiaProfesor - Yoga
Book an online class

“My body is my temple and asanas are my prayers”

B.K.S Iyengar, Yoga Guru

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Yoga
MASAJ